• Leonard Smith Discount Error
    We are aware of the Leonard Smith Event discount not working properly for players. We will reactivate the event once we correct the issue blocking the 15% Discount.

Map editor..

BenvLoon

Approved user
LV
0
 
Joined
Dec 22, 2014
Messages
3
Hello,

Yesterday i encounterd a really weird bug in the map editor,
i was setting up a new base design, till my game freezed
after restaring the game i noticed my base was all messed up (schreenshot)
i thought it was just visual but this morning its was still the same.

I wanted to share this with you.

15z5snd.png
 

DanQ

Approved user
LV
0
 
Joined
Dec 9, 2014
Messages
148
Definitely a bug. It appears as though your Caravan is going through your Town Center. True? Can you click on the Town Center and interact with it still, including but not limited to moving it? If yes on both accounts, than at least it is only a graphical error... if however a notable one!
 

BenvLoon

Approved user
LV
0
 
Joined
Dec 22, 2014
Messages
3
Yes the caravan is walking through the town center, also my tower en merchenary camp murged, and my storage and barraks too. I was able to interact with every building. If not tryed moving it to a free position though. I already changed everything and i think the issue was my bad wifi network, it disconnected and that freezed the game. When wifi was off i had no freezes. 4g is better :)
 

DanQ

Approved user
LV
0
 
Joined
Dec 9, 2014
Messages
148
Glad to learn that the issue resolved itself.

Earlier this month I encountered a graphical glitch: the rendering of the Mill. At the top of the centre of its image was a fast, scrambling series of partial images being superimposed on top of it instead of the blades. Constructing my second Mill generated the same result. Moving the Mill to another location on the map did not stop the glitch. What did correct the glitch, however, was relaunching the game.
 

Anyone

Approved user
LV
0
 
Joined
Dec 14, 2014
Messages
4
I have similar issues with the map editor. I've used it once and at certain locations, I was just unable to place roads. Another issue I had, was that roads were placed UNDER buildings and walls after I saved it. It also bugs walls/roads to not connect properly.
 

DanQ

Approved user
LV
0
 
Joined
Dec 9, 2014
Messages
148
I have similar issues with the map editor. I've used it once and at certain locations, I was just unable to place roads. Another issue I had, was that roads were placed UNDER buildings and walls after I saved it. It also bugs walls/roads to not connect properly.
Does this persist upon a relaunch of the game?
 
Top